Get Involved

Competities

Alle competities van Horseboarding Holland worden gerund onder de Reglementen van Horseboarding International

IMG_5510.JPG
Toelatingstest
Voordat teams voor de eerste keer mee mogen doen aan de competities wordt er van de teams gevraagd een toelatingstest af te leggen. Deze toelatingstest is er om de veiligheid van de teams, maar ook voor de veiligheid van het publiek van onze evenementen te waarborgen.
In deze test wordt er gekeken of de basisvaardigheden van het team voldoen aan de maatstaven om veilig mee te kunnen doen aan competities.
Indien de toelatingstest behaald is kan het team de rest van hun horseboarding carrière deelnemen aan de competities.
Registreren
Voordat teams zich kunnen inschrijven voor de competities dienen zij zich te registreren bij Horseboarding International. 
Bij de ellereerste registratie dienen alle elementen van het team geregistreerd te worden (boarder, ruiter en paard), het team zelf en moet je de jaarlijkse teamregistratie invullen. De opvolgende jaren hoeft een team alleen de jaarlijkse teamregistratie in te vullen.
Nationaal Kampioenschap
In 2018 heeft Horseboarding Holland het eerste Nationaal Kampioenschap in Nederland gehouden. In 2019 zal er weer een Nationaal Kampioenschap gehouden worden. Op de evenementen lijst zal er aangegeven worden welke competities deel uit maken van het Nationaal Kampioenschap.
Het team met de meest behaalde punten tijdens alle rondes van het Nationaal Kampioenschap wordt aan het einde van het seizoen tijdens het End of Season feest gehuldigd als Nederlands kampioen en krijgt de enige echte wisselbeker in handen.
Voor meer informatie over het Nationaal Kampioenschap verwijzen wij u graag door naar de reglementen.

Heading 4